dissabte, 26 d’octubre del 2013

RESPECTE AL CORREU DE MONTSANTO...

Desprès d'esperar durant dues setmanes vam obtenir una resposta. En ella ens deia que no podien ajudar-nos però que a canvi ens deixaven un web des de on podíem descarregar un dossier que, segons ells, obtenia tota la informació respecte a la seva multinacional. Així que rere el primer intent... no hem aconseguit una entrevista amb ells. 

Durant les dues setmanes d'espera vam enviar-li un altre correu, aquesta vegada amb el nom d'una altre component del grup, Tatiana. En aquest correu, però, vam mentir una mica, dient que el que estudiàvem era l'agricultura en general, i volíem la seva informació perquè els seus productes, cultivats a España, influïen molt en ella. No vam mencionar ni els transgènics, ni el seu insecticida, ni per suposat el seu blat Roundup Ready. Aquesta vegada amb menys espera vam rebre aquesta resposta:

Estimada Tatiana,
Muchas gracias por su mensaje.
Para poder atender mejor su petición, le agradeceríamos nos indicase en detalle qué tipo de información querría conocer sobre nuestros productos. Eso nos permitirá poder informarle apropiadamente.
Un cordial saludo, 
Carlos Vicente Alberto.

Desprès de rebre aquest correu no sabíem com contestar perquè no es perdés el contacte que havíem aconseguit. Vam demanar ajuda al Vicent que ens va recomanar que els hi expliquéssim que volíem donar tots els punts de vista possibles i no només quedar-nos amb l'opinió de la societat que d'entrada és dolenta. Que els hi demanéssim la seva opinió com a primera companyia en productes transgènics. Ens va recomanar que féssim saber que respectem el que ells han de dir al respecte. Què els hi mostrem les preguntes que els hi volem fer si així en ho demanen. Potser així no ens rebutjaran de nou. 

Ens va semblar una idea genial així que pròximament els hi respondrem tenint en compte tot el que ens aconsella Vicent, a qui donem les gràcies. 







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada