divendres, 27 de setembre del 2013

CONTACTE PERDUT.

Hola a tothom! Ja és divendres i és hora d'informar de les nostres activitats d'aquesta setmana.


Bé doncs, després de fer la tria de llibres, utilitzant les pautes donades a classe, vam descobrir que un dels autors d'aquests llibres era professor a la Universitat de Barcelona; Jorge Riechmann, autor del llibre: Qué son los transgénicos.

Així doncs vam pensar en probar de comunicar-nos amb ell, i així ho vam fer.
Trucant a la UB, ens van informar que havia deixat de fer docencia en aquest centre i que ara donava classes a la Universitat Autonoma de Madrid. Ens van proporcionar el seu correu electrònic des de la web de l'UAM i seguidament vam enviar-li un correu demanant-li col·laboració amb el nostre treball.

La resposta va arribar i ens deia que ho sentia moltíssim però que no tenia temps pel fet que amb els seus alumnes ja estava massa ocupat. Ho vam entendre i li vam agraïr el temps que va dedicar a contestar-nos. Tot i la seva negativa va ser molt amable i ens va recomenar un altre llibre, que, per suposat,  buscarem.

Deixant enrere aixó, continuarem buscant autors que poguessin i vulguessin col·laborar amb nosaltres i el nostre treball. Ara estem esperant la resposta d'altres professors amb l'esperança de que aquest cop tinguem més sort.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada